Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Новини Конференція “Майбутнє вже сьогодні” про Лазерну корекцію зоруКонференція “Майбутнє вже сьогодні” про Лазерну корекцію зору

    Конференція “Майбутнє вже сьогодні” про Лазерну корекцію зоруКонференція “Майбутнє вже сьогодні” про Лазерну корекцію зору

    Вже вкотре медичний центр „Oculus” зібрав у себе за круглим столом колег, друзів, пацієнтів, щоб поділитися цінним досвідом у галузі офтальмології та провести спільну розмову з питань організації медичної допомоги людям з вадами зору.

    3-4 липня 2015 року до медичного центру „Oculus” у Львові з’їхалися лікарі-офтальмологи з Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Тернопільської та Закарпатської областей, а також представники міжнародної компанії Alcon, яка спеціалізується на виробництві медичного обладнання, зокрема і офтальмологічного.

    З вітальним словом до присутніх звернувся професор-офтальмолог, доктор медичних наук, керівник Львівського медичного центру мікрохірургії ока Новицький Ігор Ярославович. Професор розповів присутнім про результати роботи медичного центру в сфері дослідження офтальмології. За його твердженням сьогодні Лазерна корекція зору – найбільш ефективний і безпечний метод лікування короткозорості, далекозорості та пресбіоптії. Очевидно, що наші пацієнти заслуговують на ті передові технології, які існують в світі, і ми всіляко намагаємось йти в ногу з часом, працюючи зі спеціалізованою новітньою апаратурою.

    Ігор Ярославович щиро подякував представникам компанії Alcon за співпрацю та сприяння в організації заходу в медичному центрі „Oculus”.

    Менеджер по роботі з рефракційними клієнтами компанії Аlcon Прядко Артем Володимирович коротко ознайомив усіх присутніх з представництвом компанії в Україні та провів презентацію ексімер-лазера LASIK − „Майбутнє вже сьогодні”. Наочно було продемонстровано, що ексімерний лазер Wave Light EX500 − це найсучасніший прилад для корекції зору, який використовують в світі. Робота системи лазера − ефективна, безпечна, швидка та найголовніше точна: перед запуском системи в роботу апарат проходить низку тестів і всі виміри відповідно удокоментовуються, тому результати можна якнайточніше спрогнозувати.

    За словами п. Артема, сьогодні медичний центр „Oculus” − це сучасний центр рефракційних технологій, що має повний спектр обладнання для повернення пацієнту зору в індивідуально можливій та вищій якості. Він, зокрема, наголосив, що МЦ „Oculus” всіляко намагається відповідати прогресивним новітнім технологіям в галузі офтальмології.
    Своїми враженнями та результатами від Лазерної корекції зору за методикою LASIK поділилися пацієнти МЦ „Oculus”.

    У 35-річного Ігоря зір почав знижуватись з 19 років. На початку цього року він зважився на операцію на лівому оці. Пацієнт зізнався, що дещо скептично ставився до результатів Лазерної корекції зору, але результат перевершив себе і через 2-3 дні він охарактеризував свій зір як природний. Серед неприємних відчуттів після проведення процедури корекції зору пацієнт відзначив незначний дискомфорт поля зору та болі протягом трьох днів. Нині чоловік готується до оперування правого ока.

    А 30-ти річна пацієнтка Тетяна була оперована минулого тижня. Зараз її очі бачать на 100 %. Марина розказала, що останній рік ходила в окулярах і це було незручно, до того носила лінзи, а тепер, нарешті, прозріла і є дуже щасливою. На питання щодо больових відчуттів пані Марина сказала, що набагато страшніше та гірше себе почувала, коли вперше одягнула лінзи, тому всім, хто має проблеми з зором, радить не зволікати та зважитись на такий крок.

    Учасники круглого столу переконались, що метод хірургічної корекції зору за методикою LASIK успішний та має право на існування і, очевидно, що мінімальні ризики дозволяють використовувати його якнайефективніше. Захід в центрі пройшов жваво та легко, а тема виявилась цікавою та актуальною. Наостанок, команда МЦ „Oculus” радо запросила усіх присутніх на фуршет. Учасники круглого столу були щиро вдячні організаторам цієї зустрічі. Вже вкотре  медичний центр „Oculus” зібрав у себе за круглим столом колег, друзів, пацієнтів, щоб поділитися цінним досвідом у галузі офтальмології та провести спільну розмову  з питань організації медичної допомоги людям з вадами зору.

    Довіра, здобута працею!