Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Напрямки Офтальмологія Як підготуватися до офтальмологічної операції?

    Як підготуватися до офтальмологічної операції?

    12.05.2016

    Як підготуватися до офтальмологічної операції?
    Декілька важливих моментів для пацієнтів.

    1. Що мені потрібно мати з собою в день операції?

    У день операції необхідно мати результати базового огляду офтальмолога нашої клініки з відповідними рекомендаціями а також необхідні загальні обстеження: консультація терапевта (інші спеціалісти за показам), загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, аналіз крові на цукор, електрокардіограма. Всі обстеження дійсні протягом місяця.

    2. Чи можна їсти та приймати ліки перед операцією?

    Всі операції в дорослій офтальмологій проводяться під місцевою анестезією (без наркозу) і значної підготовки зі сторони пацієнта не потребують. В день, перед операцією можна їсти та пити в помірній кількості. Забороняється вживати продукти що піднімають артеріальний тиск, викликають алергічну реакцію чи мають сечогінну дію, вживати алкоголь та палити. Пацієнти хворі на цукровий діабет обов’язково мають приймати їжу та інсулін за звичним для них графіком. При наявності слухового апарату його потрібно зняти перед операцією.

    3. Як я маю одягатися в день операції?

    Одяг має бути зручний, чистий, вільний, бажано не під шию. Забороняється одягати шерстяні штани та джинси. Взуття звичайне, для зручності бажано взяти домашні тапочки. Перед операційною взуття знімають і на шкарпетки одягають бахіли.

    Довіра, здобута працею!