Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Напрямки Офтальмологія Офтальмологічна система Constellation Vision System Alcon (США)

    Офтальмологічна система Constellation Vision System Alcon (США)

    12.05.2016

    Вітреоретинальна система Constellation ® – це багатофункціональний хірургічний інструмент, призначений для використання в очній хірургії переднього і заднього відрізків. Можливості даного продукту включають в себе використання різноманітних насадок, що забезпечують можливість подрібнювати склоподібне тіло і тканини, емульсифікувати кришталик, висвітлювати очне яблуко, а також застосовувати діатермію для зупинки кровотечі. Вакуум використовується для видалення речовини кришталика з ока за допомогою з’єднання насадки з портом струменевого касети за допомогою спеціальних трубок. Є можливість іригації / інфузії для заміни рідини в очному яблуці, шляхом безпосередньої подачі або за допомогою інфузійної канюлі, або за допомогою зонда.
    constellation_alcon

    Сучасна система для вітректомії CONSTELLATION ® Vision System об’єднує функції для швидкісного різу, контролю внутрішньоочного тиску, освітлення, лазерного випромінювання та інших можливостей для зручності хірурга під час роботи.

    • висока швидкість і контрольований робочий цикл маніпуляцій дозволяють хірургам працювати максимально близько до сітківки.
    • контроль потоку для інфузії незалежно від ступеня вакууму гарантує точність для найточніших процедур.
    • стабільність IOP здійснюється за рахунок інфузії в реальному часі, а за його контроль відповідає спеціальний неінвазивний датчик.
    • запатентована насадка OZil ® Torsional Handpiece (торсіонна насадка) забезпечує чудову точність роботи.
    Довіра, здобута працею!