Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Напрямки Офтальмологія Лікування катаракти методом хірургічного втручання

    Лікування катаракти методом хірургічного втручання

    Катаракта – одне із найпоширеніших захворювань ока, яке являється причиною майже половини випадків сліпоти у всьому світі.

    Як виглядає катаракта

    Це часткове або повне помутніння кришталика ока, розташованого усередині очного яблука між райдужкою і склоподібним тілом.

    Кришталик від природи прозорий і грає роль природної лінзи, що переломлює світлові промені і пропускає їх до сітківки.

    Втративши прозорість, кришталик при катаракті перестає пропускати світло і зір значно погіршується, внаслідок чого людина бачить зображення розмито і нечітко.

    Чому виникає катаракта

    Лікування катаракти

    Головними причинами появи катаракти, окрім вродженої, є:

    • старіння організму (90% випадків захворювання спостерігаються у людей старше 60 років);
    • спадковий фактор;
    • травми та наявність інших захворювань ока;
    • тривале лікування лікарськими препаратами;
    • інші хвороби, що з часом спричинили виникнення катаракти (наприклад, діабет).

    Якщо вчасно не почати лікування, катаракта може призвести до повної втрати зору. Саме тому, після обстеження і підтвердження діагнозу потрібно якнайшвидше обрати підходящий, у вашому випадку, метод. Тим більше, що сучасна медицина пропонує швидкі та безпечні рішення.

    Як лікувати катаракту

    операція катаракта

    На сьогодні існує один метод лікування – хірургічне втручання.

    На початкових стадіях хвороби часто використовують прийом спеціальних очних крапель, які захищають кришталик від помутніння.

    Однак, цей вид лікування може тільки тимчасово призупинити розвиток катаракти, а не повністю вилікувати її.

    Ми пропонуємо Вам найкращі умови операції катаракти у Львові, багаторічний досвід та професіоналізм.

    Що таке катарактальна хірургія або видалення катаракти

    В нашому медичному центрі ми застосовуємо дві технології хірургічного усунення катаракти:видалення катаракти

    1. безшовна факоемульсифікація – найбезпечніший та найефективніший варіант, при якому за допомогою ультразвуку подрібнюють та замінюють природний кришталик на гнучку лінзу, яка вводиться в око через мікророзтин.
    2. екстракапсулярна екстракція – проводиться тільки в ускладнених випадках катаракти. При цьому хірург видаляє ціле ядро каламутного кришталика, замінюючи його на штучне, після чого потрібно накладати шви. Процес відновлення після такої операції значно довший і потребує високої кваліфікації лікаря.

    Обидва методи, в залежності від призначеного лікарем, представлені в МЦ Oculus і дозволяють ефективно позбутись катаракти без ускладнень та побічних ефектів. Детальніше про мікрохірургію ока

    Операція з видалення катаракти

    Видалення катаракти у Львові можна зробити у багатьох лікарнях. Проте, краще звертатись у спеціалізовані центри, де лікарі із багаторічним досвідом можуть гарантувати результат. Ціна на операцію катаракти у Львові у різних закладах може відрізнятись. Але шукайте не дешевше, а краще.

    В МЦ Oculus кожен пацієнт перед процедурою проходить детальне та комплексне офтальмологічне обстеження на сучасному обладнанні, що гарантує надзвичайно точну діагностику стану захворювання. Кваліфіковані лікарі центру проводять операцію амбулаторно і вже через кілька годин пацієнт може повертатись додому.

    Не шукайте ціни на операцію, допоки не відвідаєте кваліфікованого офтальмолога та не будете знати конкретний діагноз. Ціна на операцію катаракти залежить саме від Вашого стану та від методики, котру використовуватимуть лікарі. Більш детально про цінову політику можете дізнатись тут: Ціни

    Не відкладайте хороший зір на завтра 😉

    Позбутись катаракти швидко та безпечно можна вже сьогодні.

     

    Довіра, здобута працею!