Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Блог Особливості лікування Професійне відбілювання зубів

    Професійне відбілювання зубів

    Білосніжна усмішка – обов’язковий атрибут успішної сучасної людини. Красиві зуби роблять співрозмовника привабливішим, чарівним, це свідчить про його прекрасне здоров’я. Природний відтінок посмішки жовтуватий, а сторонні чинники вносять додаткові корективи. Вирішити проблему допоможе професійне відбілювання зубів. Сучасні методики не завдають шкоди емалі, дбайливо очищаючи її від забруднень, що в’їдаються на молекулярному рівні.

    Щоб зберегти здоров’я посмішки, важливо звернутися за допомогою до професіоналів. Це допоможе отримати високий результат та стійкий ефект від процедури. Медичний центр Oculus пропонує кабінетне і домашнє відбілювання зубів у Львові згідно  кращих світових технологій. Методика і препарати підбираються індивідуально, залежно від бажаного результату, та вихідного стану емалі пацієнта.

    Існує кілька основних факторів, що негативно впливають на відтінок посмішки:

    • недостатньо якісна особиста гігієна ротової порожнини;
    • часте споживання деяких продуктів харчування (буряк, яскраві солодкі напої, кава, міцний чай, червоне вино);
    • генетично обумовлений колір емалі;
    • вікові зміни;
    • інші фактори (куріння, вплив ліків, захворювання внутрішніх органів).

    Вартість відбілювання зубів досить демократична, тому скористатися послугами медичного центру «Oculus» може дозволити собі кожен. Знаючи, які фактори викликають потемніння емалі, ви зможете подовжити ефект від процедур, забезпечивши білосніжну посмішку надовго. А контроль фахівця гарантує безпеку відбілювання.

    Основними показаннями до відбілювання є власне бажання пацієнта змінити відтінок емалі, чи істотна відмінність окремих зубів за кольором (дисколорит). Відбілювання зубів практично немає протипоказань, а записатися на прийом до лікаря можна в будь-який момент по телефону 38 098 564 52 75 або скориставшись формою запису на сайті.

    Як проходить підготовка до відбілювання

    Підготовчі процедури дозволяють домогтися найвищого результату, зміцнити здоров’я ротової порожнини. Додаткові маніпуляції включають підбір спеціалізованих препаратів.

    • Професійна гігієнічна чистка зубів від нальоту.
    • Підбір засобів для попереднього зміцнення.
    • Матеріали і препарати для зубів після процедури.

    Ціна на відбілювання зубів включає всі його етапи, супутні засоби та препарати. Досить записатися на прийом до лікаря, який проведе огляд та складе індивідуальний план роботи.

    Відбілювання зубів в медичному центрі «Oculus»

    Відбілювання зубів передбачає проведення однієї або декількох процедур в кабінеті лікаря. Для цього застосовуються суміші на основі перекису водню. Оцінивши стан емалі пацієнта, лікар підбере конкретний препарат і розрахує безпечний час впливу. Всього за 1-2 процедури можна домогтися вражаючого результату. Постійний контроль фахівця вбереже Вас від потенційно небезпечних наслідків та шкідливого впливу надто агресивних препаратів, котрі можуть пропонувати в інтернеті.

    Записатися на відбілювання зубів

    Дізнатися вартість відбілювання зубів можна на сторінці «Ціни». Коригування в ціні залежать від індивідуальних особливостей пацієнта, необхідності попередньої санації ротової порожнини і обраного методу. Тому, щоб дізнатися точну вартість і отримати консультацію експерта, варто записатися на прийом. 

    Наші стоматологи працюють за найсучаснішими світовими методиками, які дають гарантовано високий результат та не чинять негативного впливу на стан емалі. Медичний центр Oculus забезпечить відбілювання зубів домашнє або кабінетне по вигідній вартості. Звертайтесь! Ціна на відбілювання зубів повністю виправдовує тривалість та якість результату. Наші фахівці завжди раді допомогти у вирішенні естетичних і функціональних проблем з посмішкою!

     

    Довіра, здобута працею!