Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Блог Професійна гігієна зубів

    Професійна гігієна зубів

    12.04.2016

    Професійна гігієна є першим етапом у комплексному лікуванні зубів.
    Професійна гігієна зубів

    Щоденна гігієна порожнини рота з використанням найсучасніших засобів на жаль не зробить ваш рот ідеальним. Завжди знайдуться місця незнайомі з вашою зубною щіткою.
    Процедура професійної гігієни полягає у видаленні зубного нальоту та каменю, які спричиняють кровоточивість та набряк ясен, характерний неприємний запах з рота.
    Професійна гігієна зубів

    Зубний наліт це мʼякі нашарування на зубах, що утворюються з залишків їжі. Бактерії, що містяться в нальоті, містять кислоту, яка спричиняє розвиток карієсу. Зубний наліт поступово мінералізується, перетворюючись на зубний камінь. Зубний камінь викликає постійне подразнення й запалення ясен.

    У нашому стоматологічному кабінеті використовуються новітні технології для професійного та безболісного чищення зубів, які дозволяють покращити колір зубів та відновити свіжість подиху.
    За допомогою ультразвукового скейлингу ми знімаємо тверді відкладення (зубний камінь). В глибоких ділянках зубів (парадонтальних кишенях) працюємо ручними інструментами – кюретами.

    Наступний етап проводиться у поліруванні зубів повітряно-абразивним методом за допомогою апарату AIR-FLOW та спеціального порошку, основним компонентом якого є карбонат кальцію.
    Професійна гігієна зубів

    Завершальним етапом є полірування силіконовими гумками та пастами, які відполіровують зуб до блиску та насичують його фтором.

    Ми розробимо для вас індивідуальну програму догляду за порожниною рота.
    Регулярна (1 раз на 6 місяців) професійна гігієна порожнини рота знижує рівень захворювань карієсу на 50%, а захворювань пародонту (навколо зубних тканин) на 70%.

    Довіра, здобута працею!