Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Блог Незнімне протезування: коронки та мостоподібні протези

    Незнімне протезування: коронки та мостоподібні протези

    12.05.2016

    Металокерамічна коронка – найпопулярніший вид протезування, призначений для відновлення коронкової частини зуба в ситуаціях, коли терапевтичні методи виявляються неспроможними.
    Виготовлення металокерамічної коронки – досить складний процес. Спочатку, точно за формою зуба відливається металевий каркас. На цей каркас наноситься керамічна маса, а потім відбувається її випалювання. Щоб домогтися точного збігу коронки з “живими” зубами пацієнта не тільки по кольору, але і по всіх інших параметрах, включаючи особливості поверхні зубів, характерні для пацієнта, робиться розбірна модель, на якій цілком відтворюється майбутній зуб. Як правило, перш ніж вдається домогтися точного збігу, приходиться багаторазово (іноді до 7-8 разів) повторювати процедуру нанесення керамічної маси і її випал.

    Безметалева керамічна коронка – один з видів коронок, які виготовляються з чистої кераміки. Такі конструкції мають усі переваги металокераміки, але не містять металу. Крім того, вони мають прозорість, властиву природним зубам, що дає можливість виготовляти протези незвичайно високої естетичної якості.

    Мостоподібний протез – незнімна конструкція, що складається з базису, на який встановлені декілька металокерамічних коронок чи штучних зубів. Протез фіксується на опорних зубах (чи імплантах).
    Мостоподібний протез

    Мостоподібний протез

    Мостоподібний протез

    Довіра, здобута працею!