Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Блог Ексимерний лазер WaveLight EX500

    Ексимерний лазер WaveLight EX500

    22.06.2020

    Найновіша розробка компанії Алкон США у сфері лазерної корекції зору. Він є найшвидшим ексимерним лазером в світі на сьогоднішній день (його «швидкість» на 500 Гц вища від попередника), що веде до меншого зневоднення строми рогівки під час операції, меншою чутливості до рухів ока. Це робить процедуру більш комфортною для пацієнта і забезпечує оптимальні результати. Використовується в комплексі з діагностичним модулем Oculiser.
    02
    Це найшвидший в світі ексимерний Лазер!

    Які переваги для пацієнта?

    1. Безпечно
    – простота
    – прогнозованість
    – точність

    2. Швидко
    – висока швидкість
    – простота

    3. Ефективно
    – індивідуальний профіль
    – стабільність результату
    – точність

    Переваги в технічних характеристиках:

    1. Покращена технологія траєкторії лазерного пучка;
    2. Мультидіменсійний пристрій для контролю рухів ока на 1050 Гц, синхронізується при 500 Гц , латентний період – 2 мілісекунди.
    3. Пахіметрія на основі інтерферометра OLCR для вимірювання та моніторингу товщини рогівки до, під час і після абляції· Діагностийчний і хірургічний модулі зв’язані в мережу. Таким чином, дані, зібрані на передодні про топографію рогівки з діагностичного апарату Oculiser, автоматично передаються до операційного мікроскопу та використовуються під час самої операції.
    4. Пахіметрія і дані про лікування документуються за допомогою автоматичної системи зберігання файлів для поліпшення управління записами про пацієнтів.
    5. Відрегульована до світла відеокамера високої роздільності забезпечує документацію і спостереження за допомогою гальванічного ізольованого живлення.

    Довіра, здобута працею!