Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Блог Автоматичний кераторефрактотонометр TRK-1P Topcon (Японія)

    Автоматичний кераторефрактотонометр TRK-1P Topcon (Японія)

    22.06.2020

    Це унікальний компактний прилад, що комбінує новітні технології та поєднує в собі чотири повноцінні пристрої: рефрактометр (для вимірювання рефракції), кератомет (для вимірювання кривизни рогівки), безконтактний тонометр (для вимірювання внутрішньоочного тиску) і пахіметр (для вимірювання товщини рогівки).
    TRK-1P topcon 1

    TRK-1P створений із застосуванням ексклюзивної технології обертової призми – Topcon Rotary Prism, яка забезпечує високу точність вимірювання та надійність отриманих даних. Завдяки цій технології існує можливість проводити дослідження при мінімальних розмірах зіниці (до 2 мм). Останні дослідження показали, що отримане значення внутрішньоочного тиску тісно пов’язане з товщиною рогівки. Тому кераторефрактотонометр TRK-1P, оснащений тонометром і пахіметром, що дозволяє отримати більш точні значення внутрішньоочного тиску з врахуванням кореляції на товщину рогівки.

    У приладі використовується нова автоматична система індивідуального визначення необхідної кількості повітря в імпульсі для зменшення стресової дії повітряного потоку на око пацієнта. Нова конструкція сопла тонометра допомагає запобігти потраплянню сміття в вивідну камеру, що різко скорочує потребу в чищенні і обслуговуванні приладу.

    Прилад володіє інтелектуальним режимом безпеки, коли при проведенні кераторефрактометрії автоматично обчислюється відстань до ока пацієнта для уникнення дотику до ока при виконанні тонопахіметрії. Цей складний інструмент не є складним у використанні.

    Від одиночного натиснення кнопки на джойстику TRK-1P автоматично проведе вимір обох очей акуратно і швидко збираючи всю доступну інформацію. При бажанні, лікар завжди може перевести прилад в режим ручного наведення і вимірювання.

    Довіра, здобута працею!