Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Напрямки Офтальмологія Щілинна лампа HS-5000 Huvitz (Південна Корея)

    Щілинна лампа HS-5000 Huvitz (Південна Корея)

    12.05.2016

    Щілинна лампа HS-5000 розроблена для візуального обстеження переднього і заднього відрізків зорового органу – і рогівкового епітелію, і задньої капсули. Прилад використовується в цілях діагностування захворювань або травм, внаслідок яких отримує пошкодження задній сегмент ока.
    Оскільки він оснащений сучасною оптичною технологією і системою 5-ступеневої контролю збільшення зображення, під час роботи з нею можна отримати прекрасну роздільну здатність і зручне по ширині поле огляду, а різноманітні фільтри HS-5000 пройшли адаптацію для більшості методів діагностики. Таким чином, можливо здійснювати найточніше обстеження очей пацієнта.
    huvitz hs 5000

    Технічні особливості приладу:
    – Лампа HS-5000 володіє інтегрованою системою HIS-5000 для управління зображенням. Вона відповідає всім вимогам професіоналів для проведення правильної діагностики, дослідження ока пацієнта.
    – У лампи HS-5000 щілинної спектр збільшення варіюється від шести-до сорокакратного, потрібно тільки рухати п’ятипозиційний барабанний перемикач. Мікроскоп управляється легко і швидко.
    – 30 ват потужності галогенової лампи вистачає для отримання контрастного і яскравого зображення.
    – Мікроскоп ламп Huvitz виконаний конструктивно за схемою Галілея, світовому стандарту в області оптики, який забезпечує досить широке поле зору, неспотворене зображення і досконалу точність.
    – Легкість і точність управління позицією щілини надає особливо ергономічний джойстик. У конструкції передбачена спеціальна клавіша для фіксації зображення. Кілька зображень можна зберігати в один і той же час, якщо до приладу приєднано інший пристрій, призначений для виведення зображення.
    – У поєднанні з синім фільтром можна використовувати і жовтий, що буває потрібно в контактної корекції зору, коли контролюється, наскільки правильно сіли контактні лінзи.

    Довіра, здобута працею!