Виникли питання? Залиште свої контакти, і ми вам зателефонуємо

    Головна Блог Оптичний когерентний томограф 3D-OCT-1Topcon (Японія)

    Оптичний когерентний томограф 3D-OCT-1Topcon (Японія)

    Високошвидкісний тривимірний оптичний когерентний томограф з вбудованою немідріатичною ретинальной камерою для оцінки стану центральних структур очного дна.
    Основні відмінні особливості 3D OCT-1:
    – Комбінація Fourier Domain OCT з кольоровою немідріатичною фундус-камерою.
    – Високошвидкісне сканування.
    – Інтуїтивне і просте у використанні програмне забезпечення TrueMap™.
    – Кольорове і чорно-біле тривимірне представлення області сканування з виділенням і поділом шарів.
    – Ручне коректування меж шарів.
    – Точна відповідність області сканування кольоровому знімку очного дна (інфрачервоний механізм) з технологією Pin-Point Registration™.
    – 7 видів сканування, в т.ч. кільцеве і растрове сканування.
    – Накладення результатів серійного лінійного сканування однієї ділянки для збільшення чіткості результату.
    – Створення робочої комп’ютерної мережі, імпорт даних і інтеграція з програмою IMAGEnet.

    Високошвидкісне B-сканування (0.05 с) істотно знижує вплив рухів очного яблука пацієнта на отримання результату, тим самим робить процедуру обстеження більш комфортною. І найголовніше, при високошвидкісному отриманні даних зовсім не страждає точність сканування сітківки. Тривимірне представлення очного дна у вигляді достовірних і повторно відтворюваних результатів. Високоточна реєстрація даних завдяки скануванню з високою плотністю.

    Програмне забезпечення дозволяє зіставити дані сканування з фотографією очного дна і точно відпозиціонувати їх по судинним аркадам з можливістю ручної корекції положення області сканування щодо структур очного дна, зображених на кольоровому знімку. Відтворюваність результатів, сумісність з IMAGEnet™, програмне забезпечення TrueMap™ і порівняльна технологія Pin-Point Registration™ роблять інструмент потрібним у будь-якій клініці, де прагнуть інтегрувати обладнання в єдину мережу.

    Доступні різні види автоматичного аналізу переднього сегмента ока, такі як: поділ шарів рогівки, вимірювання товщини рогівки і епітелію, вимір радіусу кривизни рогівки, розпізнавання форми і меж кута ока, а так само його функцій.

    Довіра, здобута працею!